Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Afaceri si finante - Magazin Online Piese Auto -Alex &Bea Group
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Magazin Online Piese Auto -Alex &Bea Group

Magazin Online Piese Auto -Alex &Bea Group Fabricii, nr.2 si Izlazului, nr.14 Cluj-Napoca Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Telefon: 0744250385

La magazinul online de piese auto Alex&Bea Group din Cluj accentul se pune pe calitate si profesionalism, iar piesele pe care le comercializam sunt realizate de cei mai importanti fabricanti de piese auto, recunoscuti la nivel mondial. Oferim spre vanzare piese si accesorii auto intr-o gama diversificata, care sunt livrate clientilor cu care colaboram in ambalajul original, sigilat, al producatorului. Serviciile oferite si produsele noastre ne propulseaza pe primele locuri in preferintele clientilor, iar marturie stau evaluarile comenzilor pe care le primim din partea acestora.

Clientii nostri beneficiaza de consultanta de specialitate, diversitate si flexibilitate in modalitatile de comanda si plata, livrari rapide prin curier sau la cele mai mici costuri posibile prin posta, dar vor avea partea si de unele reduceri sau promotii.

In plus, puteti ridica produsele de la punctele de vanzare piese si accesorii auto din Cluj-Napoca de pe str. Fabricii, nr.2 sau de pe strada Izlazului, nr. 14.


Harta locatie
Data adaugării: 2.9.2016  Vizualizări: 50
RSS Feeds
Prima pagina Afaceri si finante Magazin Online Piese Auto -Alex &Bea Group