Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Politica, legislatie - Legislatie - Birou Mediator Brasov - Mediator Cristina Ardelean
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Birou Mediator Brasov - Mediator Cristina Ardelean

Brasov
500091 Brasov
Brasov
Brasov Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: Birou Mediator
Telefon: 0726965992
Fax: 0726965992
Hotline: 0726965992

Procedura medierii poate incepe cu o etapa prealabila si care se concretizeaza in incheierea unui contract de pregatire a medierii incheiat intre mediator si partea care doreste sa initieze aceasta procedura alternativa de rezolvare a conflictelor dintre parti .

Articolul 43 din Legea 192/2006 , precizeaza ca : “ Părţile aflate în conflict se pot prezenta împreună la mediator. În cazul în care se prezintă numai una dintre părţi, mediatorul, la cererea acesteia, va adresa celeilalte părţi invitaţia scrisă, în vederea informării şi acceptării medierii, stabilind un termen de cel mult 15 zile. Invitaţia se transmite prin orice mijloace care asigură confirmarea primirii textului. Partea solicitantă va furniza mediatorului datele necesare contactării celeilalte părţi.

În cazul imposibilităţii de prezentare a vreuneia dintre părţile convocate, mediatorul poate stabili, la cererea acesteia, o nouă dată în vederea informării şi acceptării medierii. În cazul acceptării medierii, părţile în dispută şi mediatorul vor semna contractul de mediere. În procesele şi cererile în materie civilă şi comercială, înainte de introducerea cererii de chemare în judecată, părţile pot încerca soluţionarea litigiului prin mediere.


Harta locatie
Data adaugării: 10.6.2016  Vizualizări: 23
RSS Feeds
Prima pagina Politica, legislatie Legislatie Birou Mediator Brasov - Mediator Cristina Ardelean